Az Ölbebabáról « Ölbebaba

Az Ölbebabáról

AZ EGYESÜLETRŐL

Az Ölbebabát, teljes nevén az Ölelés Babahordozó Egyesületet 2009 végén hozták létre olyan édesanyák, akik gyermekeiket maguk is hordozzák. Sokunk azóta baba- és gyermekhordozási tanácsadóvá, tanfolyamvezetővé képezte magát, hogy ezzel is bővítsük szakmai tudásunkat.

Céljaink és tevékenységeink:

  • A babahordozás népszerűsítése – kismamáknak és családoknak szóló rendezvényeken (hordozós tanácsadás, bemutatók, “Próbáld ki a babahordozást!” akciók, stb.) és saját szervezésű programokon (Nemzetközi Babahordozó Hét, Hordozásünnep).
  • Ismeretterjesztés, a tévhitek eloszlatása és szakszerű információk átadása a helyes hordozási technikákról és megfelelő hordozóeszközökről – saját szakmai anyagokon (kiadványokon, honlapon, online tanácsadáson) és a médián keresztül.
  • Szakmai párbeszéd kezdeményezése – a gyermeknevelésben, gyermekgondozásban érintett szakemberek (orvosok, védőnők, stb.) megszólításával.

Az Egyesületről, céljainkról, tevékenységeinkről és alapelveinkről bővebben itt olvashatsz: Az Egyesületről >>

HOGYAN CSATLAKOZHATSZ?

Ha részt szeretnél venni az egyesület munkájában, csatlakozhatsz hozzánk rendes tagként vagy pártoló tagként, amennyiben kitöltöd a megfelelő belépési kérelmet, és visszaküldöd az egyesület levélcímére, vagy emailben – kitöltve és beszkennelve – visszajuttatod hozzánk.

Az egyesületi tagságról bővebben itt olvashatsz: Hogyan csatlakozhatsz? >>

A letölthető belépési nyilatkozatokat itt találod: Letölthető dokumentumok >>

HOGYAN TÁMOGATHATOD?

Az egyesület minden segítséget örömmel fogad közhasznú céljainak, tevékenységeinek megvalósításához. Ha hordozóeszközt, könyvet, vagy mást szeretnél felajánlani, írj nekünk a felajanlas “kukac” olbebaba “pont” hu e-mail címre! Pénzbeli támogatásodat pedig a 10701379-22704908-51100005 (CIB Bank) számlaszámon keresztül átutalással tudod eljuttatni hozzánk.

Minden támogatást nagyon köszönünk!

KAPCSOLAT

Ide tudsz levelet postázni:
Ölelés Babahordozó Egyesület
2094 Nagykovácsi, Gyertyán u. 6.

Ide tudsz e-mailt küldeni:
info “kukac” olbebaba “pont” hu

Sajtókapcsolat:
Kiss Henriett
sajto “kukac” olbebaba “pont” hu

Egyéb hivatalos adatok:
Adószám: 18023563-1-13
Számlaszám: 10701379-22704908-51100005 (CIB Bank)Magyarinda Családi Fesztivál

Ismét egy jónak ígérkező hordozós program! Részletek a Facebookon!

Nemzetközi Babahordozó Hét 2015

2015. október 4-10. között ismét Nemzetközi Babahordozó Hét! A hazai eseményeket többek között itt követhetitek nyomon: http://www.babahordozohet.hu/ https://www.facebook.com/babahordozohet

Kendő-/hordozógyűjtés, hogy könnyebb legyen a terhük

Egy hordozó édesanyához odalépett egy menekült édesanya, és kérte, mutassa meg, hogyan kötötte fel a babáját, mindjárt hozza a...

Kötődéselmélet, neuropszichológia és babahordozás

A Beli Buba szeretettel meghívja a téma iránt érdeklődőket Dr. Henrik Norholt előadására, melyet “Attachment Theory, Neuropsychology and Infant...

Babahordozós kép és egy szöveg az adó egy százalékának felajánlásáról. Részletek a képre kattintva.