Hordozásünnep 2010 « Ölbebaba

Hordozásünnep 2010

2010. június 6-án (vasárnap) tartjuk – hagyományteremtő szándékkal – Magyarország első Hordozásünnepét, ahova szeretettel várunk minden kedves hordozó és a hordozás iránt érdeklődő anyát, apát, nagynénit, nagybácsit, nagytesót, nagypapát és nagymamát!

Találkozzunk 10:00-kor a Városligetben, a Budapesti Műszaki és Közlekedési Múzeum bejáratánál! Innen közösen sétálunk aKirálydombhoz (vagy más néven Szánkózódombhoz), ahol dr. Bagdy Emőke köszönti az egybegyűlteket. Ezt követően ünnepélyes keretek között bemutatjuk az egyesület tiszteletbeli tagjait, és átadjuk nekik a tiszteletbeli tagsági igazolványokat. A program további részében kötetlenül leszünk együtt: lehetőség lesz mindenféle hordozókendős játékokat játszani, labdázni, szaladgálni, hintázni, és csak úgy együtt lenni, feltöltődni, no és belépni az egyesületbe. A nagyobb gyerekeket kézműveskedéssel várjuk.

Hogy ne csak a babák, hanem a piknik is batyus legyen, kérjük, hozzatok egy tál süteményt, gyümölcsöt és innivalót (kút sajnos nincs a réten)!

A program rossz idő esetén sem marad el, azonban séta és piknik helyett a Közlekedési Múzeumban töltjük a délelőttöt, ahol kedvezményes (500 Ft-os) múzeumi belépő ellenében megtekinthetjük a kiállítást, és a beszédek idejére biztosítják számunkra a konferenciatermet.

Az eseményre a sajtó képviselőit is várjuk, hogy gyönyörködhessenek, és szebbnél szebb képeket készíthessenek a sok-sok hordozó családról.

Kérünk Benneteket, ha van olyan ismerősötök, aki hordoz, vagy érdekli a hordozás, továbbítsátok neki a Hordozásünnep hírét!

Gyertek, és ünnepeljük együtt minél többen a babahordozást!

A séta útvonalát ezen a térképen nézhetitek meg.
A Hordozásünnep plakátját pedig innen tölthetitek le.

Osszátok meg ismerőseitekkel a Hordozásünnep hírét a Facebookon is!2010. május 13. Nincs hozzászólás

Címkék:


Kategóriák: Programajánló


Magyarinda Családi Fesztivál

Ismét egy jónak ígérkező hordozós program! Részletek a Facebookon!

Nemzetközi Babahordozó Hét 2015

2015. október 4-10. között ismét Nemzetközi Babahordozó Hét! A hazai eseményeket többek között itt követhetitek nyomon: http://www.babahordozohet.hu/ https://www.facebook.com/babahordozohet

Kendő-/hordozógyűjtés, hogy könnyebb legyen a terhük

Egy hordozó édesanyához odalépett egy menekült édesanya, és kérte, mutassa meg, hogyan kötötte fel a babáját, mindjárt hozza a...

Kötődéselmélet, neuropszichológia és babahordozás

A Beli Buba szeretettel meghívja a téma iránt érdeklődőket Dr. Henrik Norholt előadására, melyet “Attachment Theory, Neuropsychology and Infant...

Babahordozós kép és egy szöveg az adó egy százalékának felajánlásáról. Részletek a képre kattintva.