Hordozásünnep 2013 « Ölbebaba

Hordozásünnep 2013

Ha június, akkor Hordozásünnep!

Montázs a hordozásünnepi piknikek pillanataiból

Idén kicsit másképp!

A Rengeteg bababarát kávézó (Budapest IX. ker., Tűzoltó utca 22., a Trafó mellett, a volt Tündérgyár helyén) vár minket 2013. június 2-án 10.00-13.00 között.

Hozzátok magatokkal a hordozótokat és/vagy a babakocsitokat és/vagy a pocakotokat, a hordozós és/vagy más babás kérdéseiteket és esetleg egy kis süteményt, amit a közös „piknik” asztalon helyezhetünk el!

Mi idén is babahordozási (Dr. Szilágyi Rita – Beli Buba Babahordozó Iskola, Szegi-Holtzinger Zita – Zita mama oldala, Szél Zsófia – Hordozó.hu, Wellner-Mező Melinda – ClauWi), szoptatási, alvási (Kalmár Alexandra – La Leche Liga MagyarországHordozó.hu) és perinatális (Csörgő Andrea – Csörgő Szülőhangoló) tanácsadással, kis kézműveskedéssel és sok szeretettel várunk titeket!

Az új helyszínen az idáig megszokott zöld gyep sajnos nem áll rendelkezésünkre, de ezért számos különlegességgel fogunk titeket kárpótolni:

 • Mivel lesz fedett helyiség is, végre nem kell tartanunk az esőtől.
 • 10.00-tól a Bogár Muzsika zenél a kicsiknek.
 • A gyerekeket a Rengeteg házigazdái kakaóval és kaláccsal látják vendégül.
 • Sőt ide Apa sem pusztán sofőrként vagy a család iránti lojalitásból jön veletek, hiszen a komplexumban megtalálható Élesztő 17féle kézműves sörrel várja őket.

Gyertek, és ünnepeljük együtt a babahordozást!

Egyéb információk:

 • A program ingyenes! A kávézóban és a sörözőben a fogyasztás nem kötelező, lehetőség van kizárólag piknik jellegű részvételre is.
 • A program eső esetén sem marad el!
 • A helyszínen lehetőség lesz az Egyesületbe való belépésre, valamint – ha elkészülnek – az új tagsági igazolványok átvételére.
 • Facebookon terjeszthető esemény: https://www.facebook.com/events/509321565803521/?ref=3
 • Megközelítés tömegközlekedéssel: 4-6-os villamossal vagy 3-as (kék) metróval a Corvin negyedig, innen rövid séta az Élesztőig, ezen belül lesz a rengeteg (egy nagy barna vasajtóról ismerhetitek fel a helyet)
 • Térkép:

 • Hordozásünnep 2013 nagyobb térképen való megjelenítése

 • A kérdéseket és észrevételeket az info@olbebaba.hu email címre várjuk.


2013. május 17. Nincs hozzászólás

Címkék: , ,


Kategóriák: Programajánló


Magyarinda Családi Fesztivál

Ismét egy jónak ígérkező hordozós program! Részletek a Facebookon!

Nemzetközi Babahordozó Hét 2015

2015. október 4-10. között ismét Nemzetközi Babahordozó Hét! A hazai eseményeket többek között itt követhetitek nyomon: http://www.babahordozohet.hu/ https://www.facebook.com/babahordozohet

Kendő-/hordozógyűjtés, hogy könnyebb legyen a terhük

Egy hordozó édesanyához odalépett egy menekült édesanya, és kérte, mutassa meg, hogyan kötötte fel a babáját, mindjárt hozza a...

Kötődéselmélet, neuropszichológia és babahordozás

A Beli Buba szeretettel meghívja a téma iránt érdeklődőket Dr. Henrik Norholt előadására, melyet „Attachment Theory, Neuropsychology and Infant...

Babahordozós kép és egy szöveg az adó egy százalékának felajánlásáról. Részletek a képre kattintva.