Sétálunk, sétálunk… « Ölbebaba

Sétálunk, sétálunk…

Sétálunk, sétálunk, egy kis dombra lecsücsülünk…

Te is vártad már a tavaszt? A gyerek(ek)kel alig lehet bírni a négy fal között? Ha szívesen kimozdulnátok, tartsatok velünk 2011. április 9-én (szombaton), kiránduljunk együtt a Hármashatár-hegyen! Délelőtt 10 órakor gyülekezünk a Fenyőgyöngye Vendéglő előtt (a Kolosy térről induló 65-ös busz végállomásánál), és pontosan 10:15-kor indul a csapat.

A két órásra tervezett kirándulás végpontja az Árpád-kilátótól 600 méterre található focipálya lesz. Itt a vállalkozó szelleműek és fürge lábúak (hordozós)focizhatnak, a megfáradt vándorok pedig végre nyugodtan kicsomagolhatják az elemózsiát.:)

A túra során a Nordic Walking Sport Team jóvoltából lehetőségünk lesz kipróbálni a nordic walkingot. Ezt a remek, ízületkímélő, pocakkal és/vagy hátigyerekkel egyaránt űzhető sportot régóta szeretnénk megismertetni Veletek – most egy képzett edző fogja segíteni az első próbálkozásainkat. Korlátozott számban botokat is tudnak biztosítani – ezért nagyon fontos, hogy ha kedved támad most ingyenesen kipróbálni ezt a remek mama-sportot, akkor regisztrálj az alábbi adatlapon!

Szeretném kipróbálni a kiránduláson a nordic walkingot!

  Nevem

  E-mail címem

  Telefonszámom

  A kiránduláson való részvételhez nem szükséges előre jelentkezni, de bármilyen felmerülő probléma esetén (pl. “késünk, és szeretnénk, hogy valaki megvárjon”-, vagy “hova tegyem a babakocsit a túra alatt”-nyűgötök van, stb.) hívhatod Helpme Petrát a 20/8247881-es számon.

  Mivel ez egy családi kirándulás, az útvonalat úgy terveztük meg, hogy nagyobb, önjáróbb gyerek végig tudjon rajta jönni, a tempó nagymama-barát lesz, senkit ne hagyjatok otthon! Ezen a túraszakaszon nincs biztonságos forrás, innivalót hozzatok magatokkal! (Buzdítunk a kullancs elleni védekezésre.)

  Szeretettel várunk mindenkit!

  (Ui.: Reggel váratlanul ránk zúduló jégeső, sáskajárás, stb. esetén a program külön értesítés nélkül elmarad. Egyebeket itt a honlapon olvashattok.)

  A 65-ös busz menetrendjét itt találjátok.

  A találkozási pont:

  Nagyobb térképre váltás

  A túra végpontja, a hordozós-focimeccs helyszíne 600 méterre az Árpád-kilátótól:

  Nagyobb térképre váltás

  A Nordic Walking Sport csapat támogatása nélkül szürkébb lenne ez a nap. Munkájukról, az általuk szervezett programokról honlapjukon olvashattok.
  2011. március 18. Nincs hozzászólás

  Címkék:


  Kategóriák: Programajánló
  

  Magyarinda Családi Fesztivál

  Ismét egy jónak ígérkező hordozós program! Részletek a Facebookon!

  Nemzetközi Babahordozó Hét 2015

  2015. október 4-10. között ismét Nemzetközi Babahordozó Hét! A hazai eseményeket többek között itt követhetitek nyomon: http://www.babahordozohet.hu/ https://www.facebook.com/babahordozohet

  Kendő-/hordozógyűjtés, hogy könnyebb legyen a terhük

  Egy hordozó édesanyához odalépett egy menekült édesanya, és kérte, mutassa meg, hogyan kötötte fel a babáját, mindjárt hozza a...

  Kötődéselmélet, neuropszichológia és babahordozás

  A Beli Buba szeretettel meghívja a téma iránt érdeklődőket Dr. Henrik Norholt előadására, melyet “Attachment Theory, Neuropsychology and Infant...

  Babahordozós kép és egy szöveg az adó egy százalékának felajánlásáról. Részletek a képre kattintva.