Szex és anyaság « Ölbebaba

Szex és anyaság

2011. február 16-án 10 órától Mester Dóra szexoktató (www.csakatestemenat.hu) lesz az Ölbebaba vendége a Zacc kávézóban (Budapest, XI. ker., Köztelek u. 4/a). A kiscsoportos beszélgetés címe: Szex és anyaság.

Várunk mindenkit, akinek kérdése van, lenne mit megosztania, vagy egyszerűen csak kíváncsi arra, hogy mi sül ki abból, ha az anyaság kapcsán beszélgetés kezdődik a szexualitásról.

A beszélgetést a téma intimitása miatt kiscsoportra terveztük (maximum 10 fő), ezért kérjük, jelezzétek részvételi szándékotokat az alábbi regisztrációs űrlapon! Ha beteltek a helyek, jelezni fogjuk itt a honlapon. Ha valamiért törölni szeretnétek a regisztrációtokat, kérjük, írjatok minél előbb az orsko@olbebaba.hu email címre, hogy értesíthessük a várakozókat!

FIGYELEM! A 10 fős csoport megtelt! Amennyiben valaki visszamondja a jelentkezését, emailben értesítjük a várólistán soron következőket.

Természetesen gyermekekkel együtt lehet jönni, lesz egy szivacs, ahol a babákat is le tudjátok tenni. A program kb. 2-2,5 óra hosszú lesz.

A helyszínt biztosító Zacc kávézó a Zöld Autonóm Civil Centrum által működtetett füstmentes hely, ahol habos kávéval, teával, kakaóval, zsíros kenyérrel, melegszendviccsel várnak minket. A beszélgetés ingyenes, a Zaccban pedig nincsenek árak: adományoddal a hely fenntartásához, működéséhez járulsz hozzá.

A beszélgetés lehetséges témái:

  • Szex a családban: minden, amit otthonról hozunk a párkapcsolatba, tanult és ellesett minták, hogy hogyan kommunikálunk érzelmeket, hogyan kezeljük a meztelenséget, vagy hogy hogyan beszélünk egymással, gyerekünkkel a szexről.
  • Hogyan változik a szexuális életünk a gyermekvállalással: szex terhesség, gyermekágy, több gyerek idején.
  • Szexuális nevelés: sokan kérdezik, hogy mikorra időzítsék, és egyáltalán hogyan kezeljék gyerekük szexuális felvilágosítását. Kényes kérdések, gyakorlati javaslatok.

(A regisztráció lezárult!)2011. február 3. Nincs hozzászólás

Címkék:


Kategóriák: Programajánló


Magyarinda Családi Fesztivál

Ismét egy jónak ígérkező hordozós program! Részletek a Facebookon!

Nemzetközi Babahordozó Hét 2015

2015. október 4-10. között ismét Nemzetközi Babahordozó Hét! A hazai eseményeket többek között itt követhetitek nyomon: http://www.babahordozohet.hu/ https://www.facebook.com/babahordozohet

Kendő-/hordozógyűjtés, hogy könnyebb legyen a terhük

Egy hordozó édesanyához odalépett egy menekült édesanya, és kérte, mutassa meg, hogyan kötötte fel a babáját, mindjárt hozza a...

Kötődéselmélet, neuropszichológia és babahordozás

A Beli Buba szeretettel meghívja a téma iránt érdeklődőket Dr. Henrik Norholt előadására, melyet “Attachment Theory, Neuropsychology and Infant...

Babahordozós kép és egy szöveg az adó egy százalékának felajánlásáról. Részletek a képre kattintva.